top of page

De MSM is een ramp !

Democratie anno 2019? Kijk en luister niet alleen maar de MSM ! (=MainStream Media).

 

U denkt nog dat de ‘gewone/grote media’ eerlijk de waarheid vertellen? Dat u niet geïndoctrineerd wordt? Dat u zelf heus wel weet wat waar en niet waar is? En uw kinderen kunnen aan waarheid van ‘gekleurdheid’ onderscheiden? Waarom horen wij in de media dan niks over de ramp die zich nu voltrekt in Zuid-Afrika? (antwoord: het ANC is zeer links en dan is het goed…). Waarom horen we over in het klimaatdebat alleen die ‘’97%’’ van de onder-zoekers (antwoord; die werken allemaal overheids-gesubsidieerd). Waarom wordt de immigratie en de EU overal verheerlijkt? (antwoord voor de VVD: goedkope arbeidskrachten / geld verdienen... altijd maar weer dat neo-liberalisme..) Nee, de film The Matrix uit 1999 was zó raar nog niet...

 

Hedentendage is de MainStream Media zeker niet meer genoeg om te weten wat er werkelijk speelt in de wereld, europa, nederland. Ik haal m'n info uit vele andere media en kan daarmee zó aanwijzen waar het verkeerd gaat in de gewone nieuwsvoorzieningen. Je merkt dan namelijk dat er enorm veel socialistische indoctrinatie is in die mainstream media. Als je al kijkt hoeveel aandacht de NOS alleen al geeft aan 'milieuvriendelijk', 'duurzaam', 'groen' en 'Amerika' (waar ze bijna elke dag op standaard-wijze op terugkomen) dan weet men al genoeg. En bijna alles wordt ‘gekleurd’. Dit zal ook het Forum voor Democratie niet kunnen veranderen omdat het de socialistische elite is die de macht heeft in de beslissende deelgebieden en instituten, zoals onderwijs, justitie, BuZa, sociale zaken, ontwikkelings-samenwerking, en ook kunst & cultuur, inclusief de hele NPO. Het de welbekende lange mars door de instituties die ‘links’ gemaakt heeft. Dit is dus waarom zwarte piet bij Sinterklaas wordt weggehaald, waarom vrolijk kerstfeest verandert in winterfeest, teksten in schoolboeken ‘rechts’ geniepig hekelt en gewone vaderlandsliefde al gauw ‘extreem’ noemt, en Trump continu aangevallen wordt. Ik veraf-schuw enorm deze politieke correctheid, want veel misstanden worden onder het kleed geschoven; weggehouden voor de massa. NPO en ook de kranten berichten over sommige dingen gewoon niet, of gekleurd. Een moslim die een aanslag doet, is slechts een verwarde man’. Etniciteit wordt niet meer bijgehouden In de criminaliteitscijfers. En de NPO indoctrineert langzaam aan de massa. Als je alles maar vaak genoeg herhaalt, dan gaan mensen er vanzelf in geloven. Mensen die nu nog elke dag naar de gewone journaals kijken en verder niks anders, die weten veeel te weinig! Kijk eens naar de lijst die ik onder de tegel ‘’wel eerlijke websites en blogs’’ gezet heb, en ga eens op DIE sites lezen. U gaat u rot schrikken. Niet voor niets wil de regering zo dolgraag haar hand kunnen leggen op ‘fake-news’; dan kunnen zij nóg meer beslissen wat wij wel en niet te zien krijgen.

 

De VVD DOET HIER NIETS AAN!

En over 10, 20, 30 jaar zijn de socialisten én de gevestigde elite van CDA en VVD heel lang aan de macht geweest, en hebben we dan uitbundig gefeest, maar ergens komt de rekening. Wie de wereld wil begrijpen moet economie begrijpen. Kijk in de geschiedenis en je ziet dat alle grote gebeurtenissen een economische ondertoon hebben waarom ze ontstonden, iets waar geschiedkundigen niet over praten. En we kunnen lang de kop in het zand steken, maar dat kan niet meer wanneer echt grote problemen gaan komen. Het is bij veel te weinig mensen bekend, dat er al weer een nieuwe crises aan zit te komen. Die dan nóg groter gaat zijn dan die van 2008. De schuldenlast is astronomisch. Wereldwijd 240.000 miljard! Jaarlijks wordt daar 14.000 miljard rente op betaald. Vindt u het gek dat de rijken (VVD?) steeds rijker worden..

Maar men leeft en feest gewoon door. Ook kwa de politieke partijen met hun begrotingen. De VVD biedt veeel te weinig tegenwicht, en is zelf links geworden. Zolang de VVD-ers het zelf maar goed hebben, en zoals nu: kunnen verdienen aan de klimaatbeschermings-maatregelen en -produkten, doen ze gewoon mee met links. GELD VERDIENEN! Maar wij zouden nu keihard moeten sparen om de volgende recessie het hoofd te kunnen bieden. En dat doen we niet. In Nederland: 415 miljard schuld. Gelukkig is de rente maar 0,5%… In de financiële wereld houden de meeste mensen hun mond: ‘’niet over praten, de mensen niet bang maken’’… En zo doen de MSM ook...

 

De komende jaren zullen echter heel interessant worden en ooit vergelijkbaar worden aan de jaren 30 van vorige eeuw (grote depressie). Na pijn komt altijd oorlog (jaren '40) omdat de mens dan altijd een verklaring voor de ellende wil hebben en anderen de schuld gaan geven. In vele opzichten zijn wij mensen ‘ontwikkeld’ door de jaren heen, maar niet op emotioneel vlak. Een moeder vandaag huilt nog steeds even hard om haar verloren zoon dan tijdens de periode van het Romeinse rijk, en dat is waarom geschiedenis zich altijd herhaalt. Wij mensen zijn kudde-dieren die altijd hetzelfde reageren op dezelfde set van trends.

 

Dat woorden niks voorstellen behalve loze termen zie je terug in de naam 'Forum voor Democratie', wat suggereert (en ook vaak door iedereen wordt gezegd), dat we in een democratie leven. Maar wij  leven NIET in een democratie. Een democratie is dat je direct kunt meebeslissen op beleid, dus de democratie van Griekse makelij. Of een aftreksel ervan, met iig nog referenda zoals in Zwitserland.

Wij hebben echter de Romeinse vorm, de representatieve democratie, eigenlijk een soort republiek, waar je een afgevaardigde kiest die dan namens jou beleid gaat maken. En zoals we nu zien veran-dert een republiek altijd in een oligarchie waar een kleine groep elite de massa bestuurt, ten koste van de massa. Dat is ook waarom Caesar de rivier de Rubicon overstak en met z'n leger de oligarchische senatoren aan ging vallen, waardoor het Romeinse tijdperk van een republiek zijnde eindigde en de dictatuur onder een keizer introduceerde. Een vergelijkbare oligarchie hebben we vandaag. Als we in onze regering kijken en al helemaal extreem erg als we naar Brussel; het EU parlement bekijken. Het ten tonele komen van een 'held op het witte paard' zoals Wilders en Baudet nu, zou ons dus eigenlijk niet moeten verbazen. Geschiedenis verandert nooit. Het is een theaterstuk dat altijd hetzelfde ver-loopt, alleen de acteurs en de namen veranderen, maar het verhaal is altijd hetzelfde.

 

Een en ander is ook puur het gevolg van de onwetendheid van ‘het volk’. ‘Rechts’ is druk met werken/geld verdienen, maar had geen tijd hun kinderen op te voeden, dmv discussies en dingen bijbrengen. Nu maken onze volledig linksgeworden scholen en universiteiten onze kinderen ook allemaal links;  het is alsof ze door de wasmachine gaan. Mensen ZOUDEN MOETEN LEZEN, op sites die WEL netjes vertellen wat er in de wereld en in Europa aan de hand is. Er zijn zóveel goeie sites. En zoveel goede boeken! Besteed dáár eens tijd aan en onderwijs uw kinderen. U heeft geen idee hoe erg het al is! Vele dingen worden weggehouden, of onderbelicht, gebagatelliseerd, of ‘ingekleurd’.

 

Rechts is ‘orde, gezag, verantwoord met geld omgaan’. Links is geld opmaken (van anderen ook nog!), verkwisten, alles mag en alles kan, pappen en nathouden, vergoeilijken, zelf nu DEUGEN, en ALTIJD de armeren en minder-bedeelden beschermen, ongeacht wat de oorzaak is. Dat gaat zich op de lange termijn echter wreken! En de VVD doet daar te weinig tegen!

 

Velen weten niet eens hóe erg gekleurd onze media zijn…. Ook de ‘rechtse’ ms-media ja! Zoals WNL en De Telegraaf. Alleen internet is nu nog ‘vrij’. Maar niet voor lang meer…

 

Daarom: ONDERWIJS UZELF! GA LEZEN, KIJKEN, BESTUDEREN, op alternatieve kanalen!

 

Onze 'democratie' van nu is niks anders dan een republiek, wat altijd uitmondt in een oligarchie (hetgeen we extreem terug zien in Brussel, waar zelfs vies en afkeurend wordt neergekeken op het woordje populisme (democratie)).

 

 

U gelooft het niet?

 

Er zijn vele artikelen en boeken over onze media en haar gekleurdheid geschreven.

Ga die eens lezen aub: Ik noem er hier alvast enkele:

 

De democratie en haar media – Sid Lukkassen - 2017

https://www.deblauwetijger.com/sid-lukkassen-de-democratie-en-haar-media/?lang=en

https://politiek.tpo.nl/column/boekbespreking-democratie-en-media-sid-lukkassen/

 

 

Zwartboek NOS – Arnold Karskens:

https://thekarskenstimes.com/item/666-zwartboek-nosjournaal

https://www.thekarskenstimes.com/weblog/item/688-persvrijheid-is-geen-persgelijkheid

 

 

Patronen van bedrog; Stan van Houcke en Willem Middelkoop  17 sep 2018

https://www.youtube.com/watch?v=gqawKnDhyeE

 

 

Hoe corrupt zijn onze media?:

https://thekarskenstimes.com/boeken/item/654-journalist-te-koop-hoe-corrupt-zijn-onze-media

 

 

Gekochte journalisten – Udo Ulfkötte - 2014

https://www.deblauwetijger.com/product/gekochte-journalisten-udo-ulfkotte/?lang=en

http://www.novini.nl/gekochte-journalisten-luis-pels-kwijt/

 

 

Ster-Reporter (Claas Relotius) van de duitse Der Spiegel loog alles bij elkaar:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/12/663295-663295/

https://www.vrijspreker.nl/wp/2018/12/msm-en-fakenews-liegen-of-het-gedrukt-staat/

 

 

Waarom de MSM onbetrouwbaar zijn:

http://verenoflood.nu/waarom-de-main-stream-media-msm-om-meerdere-redenen-onbetrouwbaar-zijn/

 

 

Waarom de MSM zuigen:

https://www.vrijspreker.nl/wp/2011/02/waarom-de-msm-zuigen-3/

 

 

Politieke kleur bepaalt de waarheid??:

https://politiek.tpo.nl/column/waarom-sylvana-simons-buitenhof-kritiekloos-geenstijl-schuld-geven-mogelijke-bij1-problemen/

 

 

Nieuws over Trump wordt altijd zwaar gekleurd:

https://www.daskapital.nl/5123182/het_is_wel_waar_nieuws_over_tr/

 

 

Trump: Draining the Swamp - Sta.pal

http://sta-pal.nl/2018/01/draining-the-swamp/

 

 

Demonstranten Gele Hesjes Frankrijk zijn ook boos op de leugenachtige pers

De gele hesjes zijn boos op de mainstream media vanwege hun leugens. Journalisten die tussen de demonstranten lopen krijgen rake klappen. Sommige journalisten durven alleen nog met bodyguards te komen. Maar de pers wordt ook door de politie aangevallen. Ondanks hun perskaart en ‘media’ in grote letters op hun helm of jack, worden de journalisten en fotografen beschoten. Ook onder hen zijn gewonden te betreuren. De internationale organisatie Journalisten zonder grenzen (RSF) diende een klacht in tegen het politiegeweld en de fysieke aanvallen op de pers.

https://www.ellaster.nl/2019/01/19/gele-hesjes-franse-staat-schuldig-aan-terrorisme-tegen-eigen-volk/

 

 

MSM-haat – FTM - 2014

https://www.ftm.nl/artikelen/msm-haat?share=1

 

 

Waarom moet je niet geloven wat in de krant staat:

https://youtu.be/_tf1FA3gqWE

 

 

Het verdriet van de mainstream Media – Johan Sanctorum – jan 2019

https://doorbraak.be/het-verdriet-van-de-mainstream-media/

 

Fake-news van de MSM – Sam van Rooy – nov 2018:

https://doorbraak.be/het-fake-news-van-mainstream-media/

De Schande van de Mainstream-Media; over Rotherham & Telford werd niks gezegd…

https://doorbraak.be/schande-mainstream-media/

Papieren verzetskrant:

https://www.thepostoffline.nl/

 

Kijk sowieso eens op de site van uitgeverij De Blauwe Tijger wat voor buitengewoon interessante boeken zij verkopen. Of ga naar de tegel, rechts op de homepagina:

 

‘’WEL eerlijke rechtse blogs en sites’’. Daar vindt u heel veel informatie-bronnen, die u kunt (moet?) raadplegen.

 

DE MAINSTREAM MEDIA zoals NPO EN de kranten kunt u aan de kant schuiven. Ga op internet uzelf informeren!

 

 

 

Zeer interessante film:

 

PARADOGMA – de tirannie van de meerderheidsmening - Marijn Poels

https://www.paradogma-film.com/

https://tpo.nl/2018/09/26/met-paradogma-heeft-filmmaker-marijn-poels-goud-in-handen/

 

 

 

Interessante boeken (die bewijzen wat er mis is met de MSM + politiek):

 

WELKE DEMOCRATIE? – Jan Storm

https://www.deblauwetijger.com/product/welke-democratie-jan-storm/

 

 

DE NIEUWE TOTALITAIRE VERLEIDING - Todd Huizinga:

https://www.deblauwetijger.com/product/todd-huizinga-de-nieuwe-totalitaire-verleiding/

 

 

OP WEG NAAR HET IMPERIUM – David Engels:

https://www.deblauwetijger.com/product/david-engels-de-weg-in-het-imperium/

 

 

OORLOG IS MISLEIDING EN BEDROG – Fré Morel

https://www.deblauwetijger.com/product/fre-morel-oorlog-is-misleiding-en-bedrog/

 

 

HET LANDVERRAAD VAN DE EU – Prof Dr Juliaan van Acker

https://www.deblauwetijger.com/product/het-landverraad-van-de-eu/

 

 

HET AVONDLAND COMPLEX – Alexandre del Valle

https://www.deblauwetijger.com/product/alexandre-del-valle-het-avondlandcomplex/

 

 

WAAROVER MEN NIET SPREEKT – Wim van Rooy

https://www.deblauwetijger.com/product/waarover-men-niet-spreekt-wim-van-rooy/

 

 

HET WESTEN EN RUSLAND; DE ONTGOOCHELING – Marie Therese ter Haar

https://www.deblauwetijger.com/marie-th-ter-haar-het-westen-en-rusland-de-ontgoocheling/

 

 

BIBLIOTHEEK DER DEMOCRATIE (4 BOEKEN TEGELIJK) – Lukkassen, Storm, Van Acker, etc

https://www.deblauwetijger.com/product/aanbieding-bibliotheek-der-democratie/

 

 

A EUROPE WE CAN BELIEVE IN:

https://thetrueeurope.eu/a-europe-we-can-believe-in/

bottom of page